10 Mart günlük burç yorumları! Günün enerjisi…

10 Mart günlük burç yorumlarını Astrolog Güliz Kına elmaelma.com okuyucuları için yorumluyor… Bakalım günün enerjileri bize neler getiriyor?

10 Mart günlük burç yorumları! Günün enerjisi... foto 1

KOÇ & YÜKSELEN KOÇ:

Duygularınızı tereddütsüz ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandır bir şeyler anlatmak istediğiniz fakat bir türlü söyleyemediğiniz birileri var ise onlara nelere kızdığınızı, sizi nasıl üzdüklerini güzel bir yolla söyleyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi dinç hissedeceğiniz bir gün.

112
10 Mart günlük burç yorumları! Günün enerjisi... foto 2

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA:

Liderlik özelliklerinizi uygulamak, mertçe girişilecek işler için iyi bir gün. Tekrar aileniz ile ilgili bazı konularda gündemde olacak. Mars bugün burcunuza geçiyor ve etkin bir dönem başlıyor sizin için, süratli gelişmeler yaşıyor olacaksınız.

212
10 Mart günlük burç yorumları! Günün enerjisi... foto 3

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Ayrıca iş hem de ilişkiler konularında kendinize güveninizin yüksek olduğu ve kendinizi iyi açıklama edebileceğiniz bir gün. Iletişim, sözleşmeler, seyahatler gündemde. Kendinizi ön plana dahil etmemek isteyeceksiniz.

312
10 Mart günlük burç yorumları! Günün enerjisi... foto 4

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Finansal konular tekrar gündeminizde ve aklınızda olacak. Sizi bu alanda güçlendirecek haberler alabilirsiniz ya da girişimler yapabilirsiniz. Mars bugün Boğa burcuna geçecek ve sizin sosyal çevrenizi önümüzdeki süreçte hareketlendirecek. Sosyal çevrenizden çoğu konuda yardım görebilirsiniz.

412

KOÇ & YÜKSELEN KOÇ:

Duygularınızı tereddütsüz ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandır bir şeyler anlatmak istediğiniz lakin bir türlü söyleyemediğiniz birileri var ise onlara nelere kızdığınızı, sizi nasıl üzdüklerini güzel bir yolla söyleyebilirsiniz. Şehvetli olarak kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün.

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA:

Önderlik özelliklerinizi göstermek, cesurca girişilecek işler için iyi bir gün. Yine aileniz ile ilgili bir takım konularda gündemde olacak. Mars bugün burcunuza geçiyor ve etkin bir dönem başlıyor sizin için, süratli gelişmeler yaşıyor olacaksınız.

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Keza iş hem de ilişkiler konularında kendinize güveninizin yüksek olduğu ve kendinizi iyi açıklama edebileceğiniz bir gün. Irtibat, sözleşmeler, seyahatler gündemde. Kendinizi ön plana dışında tutmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Parasal konular yeniden gündeminizde ve aklınızda olacak. Sizi bu alanda güçlendirecek haberler alabilirsiniz veya girişimler yapabilirsiniz. Mars bugün Boğa burcuna geçecek ve sizin sosyal çevrenizi önümüzdeki süreçte hareketlendirecek. Sosyal çevrenizden çoğu konuda destek görebilirsiniz.

Kaynak: Sağlıklı Yaşam, Dekorasyon Önerileri

Leave a comment