İndirim Kuponlarıyla Sonbahar-Kış Alışverişini Avantaja Çevirin

Soğuk havalara hazırlık yapmaya çoktan başlayarak sezon kampanyalarına ilave avantajlar karşılayan indirim kuponu, hediye çeki ve bonus puanlar doğru internetten yapacağınız alışverişlerinizi fazla daha ucuza getirebilirsiniz.

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte online mağazalarda yeni ürünlere yer açma heyecanı, Eylül ayı süresince büyük indirim kampanyalarının ortaya çıkmasını sağlamıştı. Halen çoğu mağaza, yaz sezonundan kalan ürünlere büyük promosyonlar yapıyor olsa da derhal 2016 Güz-Kış sezonuna özel giyim, elektronik ve telefon fırsatları epeyce revaçta. Arayışınızı kolaylaştırmak için fırsat peşine düşüp takip sitesi Alerabat.com Türkiye’de farklı kategorilerde ön plana çıkan en iyi 5 indirimi sizler için derledik:

alerebat-icerik

1- n11’den 11 Kasım’a Özel İndirim Kuponları

-n11.com’da şu anda iki büyük kupon kampanyası var. Birincisi 25 Aralık’a değin vereceğiniz siparişlerde 200 tl’ye kadar indirim kuponu kazanmanızı sağlayacak olan “alışveriş yaptıkça kazan” kampanyası.Diğeri ise n11’in şanslı günü olan 11.11.2016’ya özel kupon kampanyası. Detaylarını Alerabat ya da mağazanın özel sayfasında bulabileceğiniz bu kampanya süresince her hafta ayrı oranlarda indirim sağlayan indirim kodlarını benzeri fiyatına satın alıp 11 Kasım’da kullanabilirsiniz. Eğer satın almayı belli istikrarlı olduğunuz bir ürün varsa uygun kupon kodunu çoktan satın alarak fazla ciddi derecede avantajlı çıkabilirsiniz.

2- FLO İndirim Kodu Kullanmadan Alışveriş Yapmayın

Flo internet mağazası güz-kış sezonunu erken açan mağazalardan birisi. Soğuk ve yağışlı havalarda ayakları sıcak yetişmek için kundura bakınıyorsanız alışverişinizi yaparken Flo indirim kodu kullanarak toplam fiyatı birazcık daha aşağıya çekebilirsiniz.

3-Trendyol’dan Çocuk Giyimine Özel Fırsatlar

Mağazada her ayın belirtilmiş günlerde “Çocuk Modası Haftası” çerçevesince özel butikler açılıyor. Bu hafta içinde Alerabat’tan edinebileceğiniz Trendyol indirim kodu tamamen çocuklarınızın giyim alışverişlerini 25 TL daha az ödeyerek yapabilmeniz muhtemel.

4- Mont ve Kabanlar İçin En Uygun Fiyatlar Koton’da

Türkiye’nin neredeyse her şehrinde bir şubesine rastlayabileceğiniz Koton’un sunduğu bütün ürünleri gerçekten birkaç tık uzaklıkta internet mağazasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Ceket, mont veya kaban alışverişi yapmayı planlıyorsanız mağazadaki kesilmiş yeni sezon ürünlerine şüphesiz göz atmalısınız. Ödeme yapmadan önce Ekim ayına özel indirim kodunu kullanmayı unutmayın!

5- Defacto Jeans Görücüye Çıktı!

Sonbaharda büyük bir sürpriz yaparak yepyeni bir kulvara giren Defacto, Amerika kökenli markaların başını çektiği denim-jeans sektörüne de el attı. Mağaza acilen internet sitesinde özel indirimlerle jeans gömlek, pantolon ve mont satışı yapıyor. Kesinlikle online mağazadaki menfaat bununla sınırlı yok. Kesin tutarda alışveriş yaptığınızda sepetinizdeki ürünlerin fiyatında indirim sağlayan indirim kodlarını kullanarak mağazaya gitmeden kazançlı alışveriş yapmanın tadını Defacto’da da tadabilirsiniz.

 

Kaynak: Sağlıklı Yaşam, Dekorasyon Önerileri

Leave a comment